Met gepaste trots is Gert-Jan Bosch eigenaar van Loodsmedia. Gert-Jan Bosch is gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie middelen.

Gert-Jan: “Ik ben in 2009 afgestudeerd in Communicatie en Multimedia Design, aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Gedurende de studie ben ik vooral actief geweest in het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en creatieve concepten en multimedia design.

Al op vroege leeftijd groeide mijn interesse naar internet en media. Nog steeds houd ik dagelijks de ontwikkelingen op het gebied van (multi)media design en trends in de gaten.

Internet

Loodsmedia ontwikkelt onderscheidende en professionele websites. Speciaal voor uw bedrijf en uw klanten gerealiseerd. Daarnaast geef ik advies over onder andere de inzet van Social Media en de omgang met online communities. Kwaliteit en persoonlijk contact staan daarbij hoog in het vaandel.

Internet marketing

Meer bezoekers of meer conversie… Meten is weten.

Weet jij precies wat je bezoekers doen op je website? Loodsmedia helpt je graag bij het analyseren van de huidige website/webshop en deze waar nodig te optimaliseren.

De invloed van mobiel

Steeds meer mensen zijn online op hun mobiel of tablet. Jouw klanten bezoeken dus ook je pagina met een mobiel apparaat. Maar is je website daar eigenlijk wel geschikt voor.  Loodsmedia kan je helpen bij het ontwikkelen van een zogeheten responsive website. Deze schaalt mee naar de grote van het scherm waarmee de site bezocht wordt.

Net zo enthousiast als ik geworden?

Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak om te kijken wat loodsmedia voor jou kan betekenen!

Maak een afspraak   Wat klanten zeggen